The Edit

The Edit

  • The Edit
  • Rose and Glow
  • SpringFLing
  • Simbly Red
  • Off Road
  • Let's Kiss
  • In The Bluff
  • Essential
  • Dazed
  • Modest

Treat Collection huulipuna, jonka voisi vaikka syödä..

Huulipunassa yhdistyy täydellinen sävy ja kermainen kiilto. Nämä kevyentuntuiset huulipunat kosteuttavat ja hoitavat huulia. Silti sävy pysyy kauniisti huulella – pitkään.
Värit punissa ovat suunniteltu kokoelmana jokaiseen tilanteeseen ja erilaiseen ihonsävyihin sopivaksi. Valikoima vaihtelee kauniista nudesävyistä, klassisiin punaisiin trendisävyjä unohtamatta.

Gluteenittomien huulipunien koostumuksessa ei ole käytetty parabeeneja, petrokemikaaleja, polybuteeneja, ftalaatteja, geenimuunneltuja organismeja, triklosaaneja tai synteettisiä hajusteita, jotka sisältäisivät haitallisia toksiineja. Näiden sijaan on käytetty luonnollisia ainesosia kuten lanoliinia, joka auttaa parantamaan ihon kuntoa ja vähentämään ikääntymisen merkkejä, risiiniöljyä, joka on luonnollinen antibakteerinen aine, jojoba öljyä, joka on luonnollinen antiseptinen aine jolla on myös antiage-vaikutuksia, ja kuusamaa, joka tuo luonnollisen UV-suojan ja jolla on antiage- ja uudistavia vaikutuksia. Näistä raaka-aineista koostuu pehmentävä ja kosteuttava huulipuna, joka tuoksuu hennosti aidolle vaniljalle.

Hinta
27,90 €
Saatavuus
Varastossa

Malli:

Varastossa

Varastossa

Varastossa

Varastossa

Varastossa

Varastossa

Varastossa

Varastossa

Varastossa

Varastossa

Raaka-aine opas:

Usein tuotteiden raaka-ainelistaukset voivat tuntua hieman hankalalta. Me haluamme viestiä avoimesti ja rehellisesti raaka-aineista joita tuotteissa käytetään, joten olemme koonneet pienen oppaan raaka-aineista:

Ricinus Communis Seed Oil: On risiiniöljy, joka on valmistettu risiinikasvin (Ricinus communis) puristetuista siemenistä. Sitä käytetään kosteuttamaan ihoa ja muodostamaan huulille kalvon, mikä tarkoittaa, ettei huulipuna imeydy huuliin, vaan asettuu huulen pinnalle. Risiiniöljy ei ole haitallinen iholle, eikä se aiheuta ihoärsytystä. Se on luonnollinen antibakteerinen aine, jolla on antiseptisia ominaisuuksia.

Lanolin oil/ Lanoliini: Lanoliini on peräisin lampaanvillasta, jossa se auttaa villakerrosta pitämään kosteutta ja suojaamaan eläimen nahkaa. Lanoliini eristetään pesemällä kerittyä villaa kuumalla vedellä. Lanoliini on luonnollinen emulgointiaine, joka estää huulipunan vesi- ja öljyosaa erottautumasta. Lanoliini auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä ja parantaa ihon pintarakennetta.

Hydrogenated Polybutene: Harmiton ja kevyen tuntuinen ihon kosteuttaja. Auttaa huulipunaa levittymään tasaisen sileästi ja pitämään muotonsa.

Cetyl Ricinoleate: risiiniöljystä johdettu suola. Toimii kosmetiikassa hoitavana aineena ja stabilisoijana, ja auttaa huulipunaa mukautumaan huulelle saumattomasti. Se on harmiton ja ei aiheuta yliherkkyyttä.

Octyldodecyl Stearoyl Stearate: luonnollisista rasvahapoista johdettu yhdiste. Käytetään kosmetiikassa ihon pehmentämiseen ja hoitamiseen. Auttaa ehkäisemään kosteuden haihtumista iholta, joten se pitää huulet kosteutettuina.

Euphorbia Cerifera Wax/ Kandelillavaha: Kandelillapensaasta peräisin oleva luonnollinen kasvivaha. Auttaa suojaamaan ihoa kosteuden haihtumiselta.

Stearalkonium Hectorite: suspendointiaine, joka on johdettu hektoriitista, joka on luontaisesti esiintyvä savimineraali. Suspendointiaineet estävät kosmetiikkaa paakkuuntumasta.

Propylene Carbonate: orgaaninen yhdiste, jota käytetään plastisoijana. Tämän propyleeniglykolista johdetun esterin tuotanto kuluttaa hiilidioksidia, mikä tekee prosessista ekologisen.

Simmondsia Chenensis Seed Oil/ Jojobaöljy: Jojobakasvista saatava luonnollinen kasviöljy. Sillä on luonnollinen antiseptinen vaikutus joka ehkäisee sienien muodostumista ja tappaa bakteereita. Antioksidantti, joka myös ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Huulikiillot ja huulipunat altistuvat monille bakteereille, jotka ovat peräisin huulistamme. Jojobaöljyn käyttö estää huulipunien ja –kiiltojen muuttumista bakteerien kasvualustaksi ilman voimakkaita kemikaaleja. Se on myös tehokas ihon kosteuttaja.

Cetyl Acetate: Kasviöljyistä johdettu emulgointiaine. Ehkäisee raaka-aineiden erottautumista toisistaan ja toimii ihoa hoitavana aineena.

Acetylated Lanolin Alcohol/ Asetyloitu lanoliini alkoholi: Lanoliinista johdettu ihon pehmentäjä. Ehkäisee kosmetiikkatuotteen kuivumista. Anti-allergeeninen ja tehokas ihon kosteuttaja.

Copernicia Cerifera Wax: Karnaubavaha, jota saadaan brasilialaisesta trooppisesta palmusta nimeltä Copernicia Cerifera. Käytetään parantamaan huulipunan koostumusta, jotta se levittyisi tasaisesti säilyttäen samalla muotonsa.

Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate: Geelimäinen emulgointiaine, joka on johdettu propyleeni glykolista. Sen rasvahapot auttavat parantamaan ja pitämään yllä ihon kimmoisuutta. Yhdessä proteiinien kanssa ylläpitävät ihon hyvää kuntoa.
Paraffin/ Synteettinen parafiini: Synteettisesti valmistettu puhdas parafiini. Valmistettu käyttäen Fischer-Tropsch –menetelmää, jossa hiilimonoksidia ja vetyä muunnetaan erilaisiksi hiilivedyiksi. Toisin kuin tavallinen parafiini, synteettinen parafiini ei ole öljyn jalostuksen välituote. Käytetään yleisesti esimerkiksi ekseeman, psoriasiksen ja ihottumien hoidossa. Puhdas ainesosa.

Ethylhexyl Palmitate: On palmusta eristetty vaha. Käytetään antamaan kosmetiikalle pehmeää ja tasaista rakennetta.

Myristyl Lactate: luontaisesti esiintyvä happo, tunnetaan myös nimellä alfahydroksi-happo. Käytetään kosmetiikassa ihoa pehmentävänä aineena.

Lonicera Japonica Flower Extract/Kuusama-uute: Saadaan Kuusaman kukasta. Sillä on ikääntymisen merkkejä häivyttäviä ja uudistavia ominaisuuksia ja antaa samalla luonnollisen UV-suojan.

Tocopherol/Tokoferoli: E-vitamiini, jota saadaan syötäväksikin kelpaavista kasviöljyistä.

Natural Vanilla/Aito Vanilja: Käytetään antamaan luontaista tuoksua huulipunille ja huulikiilloille.

Mitä emme käytä:

Parabeenit: Parabeenit ovat säilöntäaineita, joita on käytetty kosmetiikassa laajalti jo 1950-luvulta lähtien. Yleisimmät käytetyt parabeenit ovat butyyliparabeeni, metyyliparabeeni ja propyyliparabeeni. Niiden valmistaminen on halpaa ja ne ovat erittäin tehokkaita lisäämään tuotteen käyttöikää. Parabeeneilla on heikko kyky matkia estrogeenia. Brittiläisessä tutkimuksessa, joka julkaistiin vuonna 2004 (Darbe, Journal of Applied Toxicology), todettiin että parabeeneja oltiin löydetty rintasyöpänäytteistä. Vuonna 1984, CIR (Cosmetic Ingredient Review) julisti parabeenien olevan turvallisia kosmetiikassa jos niiden pitoisuus on alle 25% lopullisessa tuotteessa. Suurin osa kosmetiikkatuotteista sisältää 0.01-0.03% parabeeneja. Tämä arvioitiin uudelleen vuonna 2005, eikä CIR tehnyt muutoksia kantaansa.

Miksi emme käytä niitä: Siitä ei ole vielä päästy yhteisymmärrykseen, kuinka turvallisia parabeenit ovat ja miten niiden käyttö kosmetiikassa on yhteydessä syöpäriskiin. Me olemme päättäneet käyttää luonnollisia ja turvallisia säilöntäaineita huulipunissamme, ja uskomme, että huolimatta niiden tehokkaista säilövistä ominaisuuksista, niillä ei ole sijaa kosmetiikassa.

Petrokemikaalit: Petrokemikaalit ovat raakaöljystä ja fossiilisista polttoaineista johdettuja kemikaaleja. Näitä löytyy markkinoilta useita erilaisia. Kosmetiikassa petrokemikaaleja löytyy usein vahoissa, öljyissä ja hajusteissa. Ne ovat uusiutumattomia luonnonvaroja.

Miksi emme käytä niitä: Petrokemikaalit voivat tuottaa 1,4-dioksaania, joka on tunnettu syöpää aiheuttava aine, jonka on myös osoitettu aiheuttavan haittaa munuaisille, keuhkoille ja aivoille. Terveyden ja ympäristön etujen mukaisesti käytämme huulipunissamme kasviöljyjä, lanoliinia ja luonnollista vaniljaa hajusteena.

Polybutaanit: Polybutaanit ovat koostumuksen yhtenäisyyttä parantavia ainesosia, jotka on johdettu raakaöljystä. Polybuteeni on tahmainen, kuivumaton neste jota käytetään usein huulipunissa antamaan voidemaisen koostumuksen ja ehkäisemään huulipunan kuivumista.

Miksi emme käytä niitä: Polybuteeni voi tukkia ihohuokosia, aiheuttaa aknea ja kuten kaikki muut raakaöljyn johdannaiset, ne on yhdistetty kohonneeseen syöpäriskiin.

Ftalaatit: ftalaatit on tehty alkoholeista ja ftaalihapon anhydrideistä. Niitä käytetään kosmetiikassa parantamaan koostumuksen yhtenäisyyttä. Ftalaatit imeytyvät helposti ihoon.

Miksi emme käytä niitä: Jotkin ftalaatit voivat olla mutageenisiä (mutaatioita aiheuttavia) ja karsinogeenisiä (syöpää aiheuttavia). Eläinkokeissa on todettu, että suuret annokset ftalaatteja voivat muuttaa hormonitasoja ja aiheuttaa syntymävikoja. Jotkut ftalaatit on kielletty EU:ssa ja ovat Kaliforniassa mahdollisten syöpää aiheuttavien aineiden listalla.

GMO/ Geenimuunnellut organismit: Nämä ovat eläviä organismeja, joiden alkuperäistä perimää on muutettu. Esimerkiksi viljakasveja voidaan muokata kestämään paremmin vaativia olosuhteita ja tauteja. Eri mailla on eri käytännöt geenimanipuloitujen tuotteiden käytössä.

Miksi emme käytä niitä: Geenimuuntelu on erittäin kiistanalainen aihe. Monet kuluttajaryhmät ja tiedemiehet uskovat, että geenimuunneltuja organismeja ei ole riittävästi tutkittu, joten ne saattavat olla riski sekä terveydelle, että ympäristölle. Luonnollisten ja tehokkaiden raaka-aineiden valikoima on erittäin laaja, joten uskomme etteivät GMO-tuotteet ole tarpeellisia kosmetiikassa.

Triklosaanit: Triklosaanit ovat mikrobeita torjuvia aineita, joita käytetään saippuoissa ja puhdistustuotteissa, sekä säilöntäaineena kosmetiikassa. Triklosaanien käyttö on herättänyt huolta, sillä niiden epäillään lisäävän antibioottiresistenssiä, joskaan tälle väitteelle ei ole vielä riittävästi näyttöä.

Miksi emme käytä niitä: Triklosaanit on yhdistetty kohonneeseen ruoka-aineallergiariskiin, sekä kosketusallergiaan joillakin ihmisillä. Vaikka triklosaanien katsotaan olevan turvallisia kosmetiikassa, niiden turvallisuuden tila on FDA:n ja Health Canadan tutkinnan alaisena.

Synteettiset hajusteet: Synteettiset hajusteet valmistetaan yleensä petrokemikaaleista ja eläinperäisistä tuotteista. Niitä on käytetty kosmetiikassa tuomaan hyvää tuoksua tuotteeseen ja naamioimaan epämiellyttäviä tuoksuja.

Miksi emme käytä niitä: Synteettiset hajusteet voivat aiheuttaa joillekin ihmisille allergisia reaktioita. DEP (dietyyli ftalaatti), tuoksuissa yleisesti käytetty aine, jonka on epäilty aiheuttavan vakavia terveysriskejä, se on esimerkiksi yhdistetty rintasyöpään. Kemikaalien sijasta olemme käyttäneet tuotteissamme aitoa vaniljaa tuomaan hienostunutta tuoksua.